Menu

Gold beach, Normandië 6 stuks € 27,50
Gebakken Zeeuwse creuse 6 stuks – 30,00
Gegratineerde Zeeuwse creuse 6 stuks – 32,50
Tsarskaya, Cancale 6 stuks – 35,00
Tosti met Remeker Ryp en Pata negra € 12,50
Tosti met paling en makreel – 13,50

Zwarte GOUD
Kaviaar 10 gram € 30,00
Kaviaar 50 gram – 100,00
Kaviaar 125 gram – 200,00Bindsla met kombu dashi dressing € 9,50
Coeur de boeuf, burrata en romesco – 14,50
Golden tuna – 17,50
Pijlstaartjes van de plancha – 12,50
Rilette van eend, walnoot en zilveruitjes – 17,50
Gestoofd lamsvlees, wortelcrème en schuim van vadouvan – 19,50Hele Canner kreeft van de plancha € 24,50
Kabeljauw uit de houtskooloven met een gevulde ravioli – 29,50
Bouillabaisse met opperdoezer ronde, sugar snaps en venkel – 24,50
Bavette, krieltjes, geroosterde groenten en uiencrème – 33,50
Runder kotelet uit de houtskooloven, per 2 personen – 90,00Black Onyx ras
Het ras dat wij gebruiken komt uit Australië. De runderen worden gefokt in een stressvrije omgeving daar ze eerst vrij rondlopen in het wild en pas de laatste 9 maanden worden bijgevoerd met graan in grote feedlots. Het gewicht van de runderen op het moment van slachten is ongeveer 450 kg.
Door dit ras zo te fokken krijg je een goede opname van het vet in de spieren en een mooi stuk mals vlees. Dit vertaalt zich dan ook terug bij de bereiding van de verschillende vleesdelen.Bavette
Dit deel komt uit de lies en is een goed stuk werkvlees met goede doorbloeding. Vroeger werd het alleen doorgedraaid maar krijgt steeds meer bekendheid als biefstuk. Ook wij serveren het als biefstuk.Kotelet
Kotelet is het voorste stuk van de ribbenkast. Vlees aan het been geeft altijd de beste smaak en wij bereiden dit in de Josper. De Josper is een houtskooloven ontwikkeld in Spanje (Barcelona).De runderen die wij gebruiken zijn geheel antibiotica vrij en Halal.Crème brûlée met vanille ijs en Touzani olie € 11,50
Kokosijs, ananas uit de houtskooloven – 12,50
Aardbeien Romanoff – 14,00
Mooie Hollandse en buitenlandse kazen – 15,00De kaart en de menu’s zijn met speciale aandacht samengesteld door de chef’s van GOUD.U heeft de keuze uit de volgende menu’s;
4-gangen menu € 59,50
5-gangen menu – 69,50
6-gangen menu – 79,50Laat u verrassen door een passend glas wijn bij elke gang of een arrangement bestaande uit wijn en cocktails.
Bij de oesters en voorgerechten stellen de Dr Rotterdam shakers het volgende voor;“Botanics _ strong and bold riff on a vesper taking cucumber as a focal point”
“Herbal Americano_ herbal, fresh and lightly bitter”Voor het dessert;
“Johnnie Ramos_ citrus fresh , fluffy yet morish cocktail consisting of Johnnie Walker, Bobby’s jenever, citrus, cream and egg”
“Espresso Martini_ classic grown up cup of coffee, grey goose vodka, bebo coffee liquor , espresso “Heeft u een dieetwens, laat het ons weten!

Gold beach, Normandië 6 stuk€ 27,50
Gebakken Zeeuwse creuse 6 stuk– 30,00
Gegratineerde Zeeuwse creuse 6 stuks– 32,50
Tsarskaya, Cancale 6 stuks– 35,00
Gegratineerde Zeeuwse creuse 6 stuks– 32,50
Gegratineerde Zeeuwse creuse 6 stuks– 32,50
Gegratineerde Zeeuwse creuse 6 stuks– 32,50

Tosti met Remeker Ryp en Pata negra € 12,50
Tosti met paling en makreel – 13,50